GAVRA Fabriekstraat

Over Gavra

Groothandel in tegels en surfaces
Gavra importeert tegels en surfaces uit heel wat landen, waaronder Italië, Spanje en Portugal. We richten ons uitsluitend op de Belgische markt, maar willen daarin een topspeler zijn. Zo combineren we een uitstekende kwaliteit met een zeer uitgebreide keuze aan materialen, formaten, designs en kleuren, en dit zowel voor binnen als buiten. Bovendien geniet je een persoonlijke begeleiding en service. Dit alles maakt dat je bij Gavra steeds je gading vindt, op maat van je budget.

Professionele partners
Wij verkopen niet rechtstreeks aan particuliere klanten. Wel beschikken we over een uitgebreid netwerk van professionals, die onze tegels, surfaces en accessoires verdelen. Zo werken we samen met handelaars in tegels of bouwmaterialen, tegelzetters, -plaatsers, aannemers, projectontwikkelaars, keuken- en interieurbouwers en architecten en interieurarchitecten. Je kan zelf de nodige inspiratie opdoen in onze showrooms en daarna je verdeler kiezen in functie van je regio of behoeften.

Vaste waarde

Gavra kan terugvallen op een rijke geschiedenis. Zo werd het bedrijf al in 1932 opgericht, toen nog onder de naam Vloerenfabriek der Kempen. Tijdens de eerste decennia groeide Gavra uit tot één van de belangrijkste tegelfabrieken in België. Sinds de jaren ‘80 focussen we niet langer op productie van tegels, maar gebruiken we onze ervaring voor import en distributie. Vandaag biedt Gavra de ruimste keuze aan keramische tegels en surfaces in ons land.

Showrooms

Kom al onze producten bewonderen in onze showroom bij u in de buurt

GAVRA showroom tegels Geel

Partner worden?

Ben je geïnteresseerd in onze mooie producten?

Partners worden?