Het grootste tegelaanbod in België

Gavra is een groothandel in keramische tegels en surfaces in de regio Antwerpen. Bij ons vind je het grootste tegelaanbod in België: vloer- en wandtegels in alle mogelijke materialen, formaten, kleuren en stijlen. Van landelijk tot modern, van budgetvriendelijk tot exclusief, voor binnen en buiten ... Alle bekende merken zoals Porcelanosa, Mosa, Terratinta … onder 1 dak! Wil je nog wat extra inspiratie opdoen? Kom dan zeker langs in één van onze showrooms. Je ontdekt er ons gamma in een unieke setting, waarop we samen jouw verdeler kiezen. Ben je architect of interieurarchitect, dan kan je ook terecht bij Carro Casa by Gavra in Brussel (Zaventem) of bij Rozetta by Gavra in Antwerpen.

  • Makkelijk bereikbaar vanuit Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant
  • Grootste keuze in België te bekijken in onze showroom
  • Extra concept stores in Brussel (Zaventem) en Antwerpen voor architecten en interieurarchitecten

Showrooms

Ontdek het grootste aanbod keramische tegels van België in onze showrooms te Antwerpen, Geel en Brussel. Onze toonzaaladviseurs helpen u graag verder.

Gavra showroom Tegels Geel

Showroom in Geel

In onze showroom kan je tal van keramische tegels bekijken, vergelijken en kiezen. En dat over een oppervlakte van meer dan 2100m²! Je vindt er alle tegels in unieke settings, zodat je meteen een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden.

GAVRA showroom tegels Rozetta Antwerpen

Rozetta by Gavra in Antwerpen

Dit nieuwe concept ontstond vanuit een unieke samenwerking tussen Gavra en tegelhandel Rozetta. Rozetta vond in Gavra de geschikte partner om samen hun intrek te nemen in een oud pakhuis in Antwerpen.

Carro Casa by Gavra Zaventem

Carro Casa by Gavra in Brussel (Zaventem)

Onlangs sloten we de deuren van onze concept store aan Montgomery, om te verhuizen naar de nieuwe toonzaal van Carro Casa by Gavra in Brussel (Zaventem). Deze unieke samenwerking met Carro Casa stelt ons in staat om u een nog betere service aan te bieden. Te midden van de nieuwe toonzaal creëerden we een boetiek met ons vertrouwde gamma aan specialiteiten en technische producten.

Onze professionele partners:

Get inspired

TERRATINTA_Vicentina_cenere_160x320

Keukenproject

Project
TOPCER_BarPur_1

Bar Pur, Puurs

Project
CDC_Casa#collection01_white

Vakantievilla Can Bibi, Ibiza

Project
MUTINA_Celosia_2

Bistro Bacchus, Tongeren

Project