FLORIM STONE_Marble_statuario_matte

Florim Stone

Florim Stone is een 'compact sintered surface' en is vervaardigd uit een mix van natuurlijke kleisoorten en minerale kleuren. Het wordt geperst en ondergaat een bakproces van meer dan 1100°C. Deze keramische platen hebben een uniek groot formaat 160x320 cm en zijn beschikbaar in 3 diktes: 6, 12 of 20 mm.

FLORIM stone platen kopen

Florim Stone wordt u aangeboden in een wijd gamma van kleuren, stijlen en afwerkingen zodat u zich esthetisch en creatief kan uitleven in uw ontwerpen. De toepassingen zijn onbeperkt en ideaal voor gevels, badkamers, wand, vloer, meubelontwerp en ook vaak als keukentablet.

Wilt u het volledige gamma van Florim Stone ontdekken? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showrooms en onze adviseurs zullen je met plezier begeleiden.

Ideale keukenwerkblad

Florim Stone is bijna 100% waterdicht en bestand tegen hoge temperaturen, zelfs tegen de heetste pannen. Het materiaal is uiterst geschikt als keukentablet en is gemakkelijk te reinigen. Florim Stone bevat geen harsen, is hygiënisch en volkomen veilig in contact met voedsel. De kleur verandert niet in de loop van de tijd en de afwerkingen 'matte' en 'velvet' zijn krasbestendig.

Showrooms

Kom al onze producten bewonderen in onze showroom bij u in de buurt

GAVRA showroom tegels Geel

Partner worden?

Ben je geïnteresseerd in onze mooie producten?

Partners worden?