GAVRA showroom tegels Geel

Showrooms

Showroom in Geel

In onze showroom kan je tal van keramische tegels bekijken, vergelijken en kiezen. En dat over een oppervlakte van meer dan 2100m²! Je vindt er alle tegels in unieke settings, zodat je meteen een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Alle toonaangevende merken zijn beschikbaar. Je vindt er ook keramische grote platen XXL tot 160x320cm voor tal van doeleinden: als tafelblad, voor vloer- en wandbekleding, voor renovaties van kamers en badkamers, als keukentablet, … Onze medewerkers beantwoorden al je vragen en kunnen je steeds in contact brengen met één van onze partners: handelaars in tegels of bouwmaterialen, tegelzetters, -plaatsers, aannemers, keuken- en interieurbouwers, …

Rozetta by Gavra in Antwerpen

Het concept 'Rozetta by Gavra’ is een ontmoetingsplaats voor architecten, interieurvormgevers, promotoren, ontwikkelaars en designliefhebbers, die we graag uitdagen in hun keuze van handgemaakte tegels tot keramische grote platen XXL.
Unieke tegelcollecties, professioneel advies en projectondersteuning maken het concept veel meer dan een toonzaal, kortom… we make happy places!

Carro Casa by Gavra in Brussel (Zaventem)

Onlangs sloten we de deuren van onze concept store aan Montgomery, om te verhuizen naar de nieuwe toonzaal van Carro Casa by Gavra in Brussel (Zaventem). Deze unieke samenwerking met Carro Casa stelt ons in staat om u een nog betere service aan te bieden. Te midden van de nieuwe toonzaal creëerden we een boetiek met ons vertrouwde gamma aan specialiteiten en technische producten.

Showrooms

Kom al onze producten bewonderen in onze showroom bij u in de buurt

GAVRA showroom tegels Geel

Partner worden?

Ben je geïnteresseerd in onze mooie producten?

Partners worden?