Gavra showroom Tegels Antwerpen Geel

Showrooms

Showroom in Geel

In onze showroom kan je tal van keramische tegels bekijken, vergelijken en kiezen. En dat over een oppervlakte van meer dan 2100m²! Je vindt er alle tegels in unieke settings, zodat je meteen een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Alle toonaangevende merken zijn beschikbaar. Je vindt er ook keramische grote platen XXL tot 160x320cm voor tal van doeleinden: als tafelblad, voor vloer- en wandbekleding, voor renovaties van kamers en badkamers, als keukentablet, … Onze medewerkers beantwoorden al je vragen en kunnen je steeds in contact brengen met één van onze partners: handelaars in tegels of bouwmaterialen, tegelzetters, -plaatsers, aannemers, keuken- en interieurbouwers, …

Rozetta in Antwerpen

Het concept 'Rozetta’ is een ontmoetingsplaats voor architecten, interieurvormgevers, promotoren, ontwikkelaars en designliefhebbers, die we graag uitdagen in hun keuze van handgemaakte tegels tot keramische grote platen XXL.
Unieke tegelcollecties, professioneel advies en projectondersteuning maken het concept veel meer dan een toonzaal, kortom… we make happy places!

GAVRA showroom tegels Rozetta Antwerpen

Concept store in Brussel

Ben je architect of interieurarchitect, dan is onze concept store in Brussel echt iets voor jou. Je vindt er in een prachtig herenhuis op 3 verdiepingen heel ons gamma, van keramische tegels tot grote platen XXL. Het is de perfecte plaats om inspiratie op te doen voor je klanten.

Gavra showroom Brussel concept store bXL

Showrooms

Kom al onze producten bewonderen in onze showroom bij u in de buurt

Gavra showroom Tegels Antwerpen Geel

Partner worden?

Bent u geïnteresseerd in onze mooie producten?

Partner worden