Vacature_Junior_Analist

2 vacatures

Vacature Junior Analist – Processen & IT-systemen

Over Gavra

Gavra is een toonaangevend bedrijf in de Belgische tegelsector, met een hoofdzetel in Geel. We zijn enerzijds een groothandel met een vast cliënteel van tegel- en bouwmateriaalhandelaren. Anderzijds behoren ook tal van (interieur)architecten, projectontwikkelaars, vloerders, aannemers en bouwpromotoren tot onze klanten. We bieden een zeer uitgebreid en aantrekkelijk gamma aan keramische tegels en keramische platen voor natuursteenverwerkers.

Als familiebedrijf stelt Gavra zijn personeel centraal. Aangezien de medewerkers de basis van het succes van het bedrijf vormen, wordt ieder van hen nauw betrokken bij de ontwikkeling en de dagelijkse activiteiten van Gavra. Onze hoogstaande klantenservice wordt waargemaakt door de professionaliteit van elke medewerker. Aandacht voor de opleiding en ondersteuning van onze medewerkers is dan ook een prioriteit van ons bedrijf.

Functieomschrijving:

 • Je analyseert de noden van de business, je vertaalt deze naar een technische oplossing en stelt een duidelijke en haalbare planning op.
 • Je zorgt voor de coördinatie en opvolging van de uitrol van de gevraagde ICT-ERP-aanpassingen voor de business.
 • Je communiceert de nodige aanpassingen naar de ontwikkelaars (externe partner), waarbij je de noden van de business vertaalt naar een glasheldere briefing. Niemand kent de functionele en technische specificaties beter dan jij.
 • Je bent het aanspreekpunt voor de business voor wijzigingen binnen de proces flows.
 • Je analyseert de resultaten, je zorgt voor de opvolging en maakt alles klaar voor de implementatie inclusief training en documentatie.
 • Je brengt de verschillende standpunten bij elkaar en slaagt erin om de prioriteiten van de interne klant te verenigen met de ontwikkelde applicaties.
 • Je rapporteert aan de teamlead Logistiek en werkt nauw samen met je collega’s en de externe ERP-implementatie partner.
 • In de toekomst volg je ook de externe hosting partner op zodat een optimale service kan geboden worden naar de interne klant op vlak van infrastructuur.
 • Je bent het aanspreekpunt bij kleine technische problemen zoals connectiviteit, printers …

Jouw profiel:

 • Je bezit een bachelor in ICT met logistieke affiniteit
 • Je hebt 2 à 4 jaar ervaring in een ICT, logistieke en/of productieomgeving. Een eerste ervaring als business analist is een pluspunt
 • Kennis van Microsoft Navision of SAP Business One is een pluspunt
 • Goede kennis van Microsoft Office
 • Je bent sterk organisatorisch onderlegd en je hebt ervaring met het projectmatig opvolgen van je opdrachten en taken
 • Je bent een vlotte communicator, waarbij je steeds bewaakt dat al je stakeholders betrokken zijn
 • Je houdt van probleemanalyses en denkt altijd in termen van oplossingen
 • Je hebt een eerste ervaring in het mappen van processen 
 • Je hebt een eerste ervaring in software development (Agile/Scrum)
 • Interesse in rapporteringstools, masterdata management en business intelligence is een pluspunt
 • Ervaring met technische infrastructuur en hosting is een pluspunt

Aanbod:

Gavra biedt jou naast een concurrentieel salarispakket en een mooi productgamma, een gevarieerd takenpakket in een aangename werkomgeving.

Interesse?  Stuur uw motivatie met cv per e-mail naar dirk.belmans@gavra.be of telefoneer met Dirk op het nummer 014/57 83 50.

1 Magazijnarbeider / Heftruckchauffeur

Volgens de bestelbonnen zoekt u in het magazijn de juiste producten, controleert de voorraad en stapelt de dozen op een stabiele manier.  Uw nauwgezetheid zorgt ervoor dat de klant de juiste levering krijgt.  U maakt deel uit van een team, helpt mee aan een efficiënte werking van het magazijn en springt in piekperiodes anderen spontaan bij.

De handenarbeid veronderstelt een goede gezondheid, een stevige rug en een goede conditie.  Daarnaast bent u nauwkeurig en denkt u klantgericht.  U kunt onder druk werken en bent flexibel in functie van een wisselend werkvolume.  U bent een “teamplayer” die zo snel mogelijk en tegelijk juist werkt.  Tenslotte is heftruckervaring een pluspunt.

Gavra biedt u naast een concurrentieel uurloon, een afwisselende functie in dagdienst met een grote zelfstandigheid in een aangename werkomgeving.

Interesse?  Stuur uw motivatie met cv per e-mail naar dirk.belmans@gavra.be of telefoneer met Dirk op het nummer 014/57 83 50.

Wil jij ook komen werken bij Gavra?

Je kan steeds vrijblijvend solliciteren door een gemotiveerde sollicitatiebrief en je cv elektronisch te verzenden.

Administratie krachten solliciteren best bij directieassistente laure.belmans@gavra.be
Orderpickers en magazijniers richten zich tot dirk.belmans@gavra.be
Arbeiders voor onze stalendienst kunnen solliciteren bij julie.pelgroms@gavra.be

Showrooms

Kom al onze producten bewonderen in onze showroom bij u in de buurt

Gavra showroom Tegels Antwerpen Geel

Partner worden?

Bent u geïnteresseerd in onze mooie producten?

Partner worden