Partners worden?

Partner worden?

Professionele partners 

Wij verkopen niet rechtstreeks aan particuliere klanten. Wel beschikken we over een uitgebreid netwerk van professionals, die onze tegels, surfaces en accessoires verdelen. Zo werken we samen met handelaars in tegels of bouwmaterialen, tegelzetters, -plaatsers, projectontwikkelaars, keuken- en interieurbouwers en architecten en interieurarchitecten. Je kan zelf de nodige inspiratie opdoen in onze showrooms en daarna je verdeler kiezen in functie van je regio of behoeften.

Architecten en interieurarchitecten

Architecten en interieurarchitecten zijn erg belangrijke partners voor Gavra. Daarom zijn er permanent 4 projectconsultants onderweg om de (interieur)architecten te bezoeken en de werven te ondersteunen. In house is onze project coach het aanspreekpunt voor architecten en interieurarchitecten. Voor architecten en binnenhuisarchitecten hebben we nog een extra concept store in Brussel (Zaventem) en Antwerpen.  We houden je als architect zeker op de hoogte van onze events. Ook op beurzen kom je ons zeker tegen. Vanzelfsprekend kan je op ons rekenen voor de nodige technische info en support.

Heb je interesse om partner van Gavra te worden? Bel ons dan op 014 57 83 55 of neem contact op via onderstaand formulier.

Architecten

Keukenbouwers

Als keukenbouwer vind je in Gavra een ideale bondgenoot. Gavra werkt met keramische keukentabletten van FLORIM STONE. Verschillende referenties zijn meteen leverbaar uit voorraad.

FLORIM STONE is sterk, krasvast, niet vlekgevoelig en verkleurt niet. De tabletten zijn 12mm dik en meten tot 160x320cm!

Verder vind je bij ons ook keukentegels voor de spatwand.
Maak een afspraak om een mogelijke samenwerking te bespreken. Bel ons op 014 56 29 27 of neem contact op via onderstaand formulier.

Keukenbouwers

Interieurbouwers

Ben je interieurbouwer? Weet dan dat we voor jou heel wat in petto hebben: vloertegels, wandtegels, keramische tabletten, solid surfaces … Je kan als het ware het volledige interieur van je klant vormgeven met onze producten. Ben je op zoek naar een professionele partner en begeleiding voor totaalprojecten? Maak dan zeker een afspraak met ons.

Bel ons op 014 56 29 27 of neem contact op via onderstaand formulier. 

Abk downtown earth

TEGELZETTERS

Stuur je klanten naar onze showrooms. Ze worden persoonlijk begeleid door onze adviseurs en kunnen kiezen uit een enorm aanbod van tegels en surfaces. Eenmaal de keuze gemaakt, volgen wij dit verder voor je op. We kunnen je bestelling handig verder aanvullen met alle accessoires zoals tegellijm, -profielen, douchegoten CARRODRAIN, … Ten slotte voorzien we mee in opleidingen voor het verwerken en plaatsen van tegels en platen. Ben je tegelzetter en wil je een echte Gavra-partner worden? Bel ons dan op 014 56 29 27 of neem contact op via onderstaand formulier.

Tegelzetters

PROJECTONTWIKKELAARS

Bij Gavra kan je rekenen op een sterke service. Na bespreking van het lastenboek worden je klanten begeleid om te kiezen uit het enorme aanbod aan tegels naar ieders budget. Na die keuze volgen wij het dossier mee op en staan we garant voor correcte afhalingen of leveringen op de werf. We kunnen ook alle accessoires, zoals tegellijm en -profielen, leveren. Voor grote gebouwen bieden geventileerde gevels met keramische tegels en platen alleen maar voordelen: zelfreinigend, UV-bestendig en lichter in gewicht met een minder zware fundering tot gevolg. Ook voor grote openbare en kleine privézwembaden bent u als aannemer bij Gavra aan het juiste adres: wij hebben het allemaal in huis. Bel ons op 014 56 29 27 of maak een afspraak via onderstaand formulier voor een kennismakingsgesprek.

Aannemers

Tegelhandelaars en bouwmaterialenhandelaars

We houden tot 300.000m² tegels in voorraad. Tot tweemaal per week kan er geleverd worden, inclusief alle accessoires, zoals tegellijm, -profielen, douchegoten CARRODRAIN, … We helpen je ook om je toonzaal aan te passen door een sterk uitgebouwde stalendienst en je wordt regelmatig bezocht door een van onze 4 salesvertegenwoordigers, die er alles aan doet om jou optimaal te ondersteunen. Wil je kennismaken met ons aanbod en onze manier van werken? Bel ons dan op 014 56 29 27 of neem contact op via onderstaand formulier.

Magazijn

     Contact

Contactformulier Gavra

Showrooms

Kom al onze producten bewonderen in onze showroom bij u in de buurt

GAVRA showroom tegels Geel

Partner worden?

Ben je geïnteresseerd in onze mooie producten?

Partners worden?