GavraTegenArmoede

Gavra Beweegt Tegen Armoede

Nieuws

Door het Coronavirus is gebleken dat heel veel schoolgaande kinderen en jongeren geen toegang hebben tot de digitale kanalen van de scholen, met een leerachterstand tot gevolg. Daarom hebben we besloten een sponsoractie op poten te zetten, om de Geelse vzw Al-arm te steunen. Zij doen aan structurele armoedebestrijding door een stem te geven aan mensen met armoede-ervaring en solidairen. Momenteel werken ze samen met Dienst Gelijke Kansen om met behulp van giften laptops ter beschikking te stellen aan kwetsbare gezinnen.

Wat houdt de sponsoractie in?

Gedurende de periode van maandag 8 juni tot en met zondag 5 juli stelt iedere deelnemer een doel voorop:

  • een bepaald aantal kilometers al joggend, fietsend of wandelend afleggen over de hele periode;
  • OF een bepaald aantal kilometers al joggend, fietsend of wandelend afleggen op 1 dag in de periode.

Ook als je niet werkt bij Gavra, kan je deelnemen aan onze sponsoractie. Inschrijven kan door je vooropgestelde doel door te sturen naar julie.pelgroms@gavra.be en babs.gabriel@gavra.be .

Sharing is caring

Aangezien we massaal met mobiele apps onze loop-/fietsroutes delen, moedigen we elke deelnemer aan de afgelegde routes te delen op sociale media met de hashtag #GavraBeweegtTegenArmoede . Foto's of selfies die tijdens de tocht genomen zijn, mogen ook gedeeld worden met die hashtag. Daaruit zullen er enkele geselecteerd worden om te posten op de sociale mediakanalen van Gavra.

Hoe verloopt de sponsoring?

Als sponsor betaal je een bedrag naar keuze per afgelegde kilometer van je sporter. Je weet met andere woorden op voorhand hoeveel je zal sponsoren, op basis van het vooropgestelde doel van je sporter. Van zodra dat bedrag overeengekomen is, vul je het sponsorformulier (zie hieronder) in en stuur je het door via e-mail (naar julie.pelgroms@gavra.be en babs.gabriel@gavra.be) of WhatsApp (0497/624044). Je kan bijvoorbeeld een foto nemen van het ingevulde formulier.

Eens je sporter zijn doel behaald heeft, schrijf je het afgesproken bedrag over naar het volgend rekeningnummer: BE07 9733 8778 9866. Gelieve als mededeling "GavraBeweegtTegenArmoede - Naam sporter (zelf in te vullen)" te gebruiken. Ook hier geldt de deadline van zondag 5 juli.

PS: Als je graag op een andere manier vzw Al-arm wil steunen, kan dat via hun Trooperpagina. Op deze pagina staan links naar webshops. Als je via die links naar de webshop surft, weet de shop dat je Al-arm wil steunen. De link doet het werk en jij kan gewoon shoppen zoals gewoonlijk, zonder €1 extra uit te geven. Van elke aankoop die je doet, gaat er een percentje naar Al-arm.

Resultaat

We zijn ervan overtuigd dat we op deze manier een mooi bedrag kunnen verzamelen voor de vzw Al-arm. Het eindbedrag wordt begin juli bekendgemaakt op deze pagina en onze sociale mediakanalen. Laten we met zijn allen iets in beweging zetten!

Showrooms

Kom al onze producten bewonderen in onze showroom bij u in de buurt

Gavra showroom Tegels Antwerpen Geel

Partner worden?

Bent u geïnteresseerd in onze mooie producten?

Partner worden